ONLINE PROGRAMMA

YOUNG & HAPPY

Hoi, ik ben Raiza!

Tof dat je op deze pagina bent.
Young & Happy is een online training speciaal voor jongeren

Tijdens de online training leer je o.a. hoe je snel en eenvoudig beter voor jezelf kunt opkomen, meer zelfvertrouwen krijgt en minder last hebt van onrust en stress.

How to stay sane when life’s gone a little crazy?!

We gaan allemaal te maken krijgen met tegenslagen. Het doel is niet om probleemloos te leven maar om te leren omgaan met de uitdaging die op je pad komen. De meeste deelnemers van Young & Happy zijn jongeren tussen de 14 en 21 jaar, maar iedereen die zich herkent in het volgende kan zich aanmelden:

Als je twijfelt of je wel goed genoeg bent.

Als je het idee hebt dat er iets mis met je is.

Als je vaak hard bent voor jezelf.

Als je leeg en nutteloos voelt.

Als je behoefte hebt aan meer rust in je hoofd

Als je voelt dat er meer uit het leven te halen valt, maar geen idee hebt hoe je dat kunt aanpakken.

Meld je vandaag nog aan voor het online programma Young & Happy!

En laat je o.a. inspireren door Bizzey!!
Hij heeft super goede tips die je niet wilt missen, en een speciaal berichtje voor iedereen die op dit moment door een moeilijke periode gaat!

Maar ook vette inspiratie van Tisjeboy Jay! In een EXCLUSIEVE (!) interview leert hij ons een short cut naar good feelings en een super toffe 5×5 regel die iedereen met een bad day kan toepassen en veel meer!

Je vindt de video’s in het online programma.

Ben je tussen de 13 en 21 jaar en ben je gemotiveerd om grip te krijgen op de chaos? dan kan deze online training iets voor jou zijn.

De training wordt gegeven in animatiestijl.
Nieuwsgierig? Bekijk dan de video even.

don’t wait to be great!

Voel jij je ook weleens down, bang of gespannen?
Je bent niet de enige. Jaarlijks zitten 1 op de 5 jongeren in een dip.
Dat is veel. It is time for action!
Doe je ook mee? Je kunt het programma helemaal zelf (en dus in je eentje) volgen.

Zo ziet het programma eruit:

Les 1: Wie ben ik?

Jezelf goed kennen is de basis van een gelukkig en succesvol leven. Door zelfinzicht krijg je meer zelfvertrouwen. Maak o.a. een gratis persoonlijkheidstest en leer jezelf beter kennen.

Les 2: Wat kan ik en wat wil ik?

Kom erachter wat je goed kunt en graag zou willen doen. Leer te focussen op je sterke kanten en talenten. Maak je dromen waar! Met als bonus een super handige afstemjournal die jou vooruit helpt!

Les 3: Grip op je dip

Zit je hoofd vol? Heb je stress of moeite met concentreren? Zit alles tegen en heb je nergens meer zin in? In deze les leer je omgaan met tegenslagen.

Les 4: Selfcare

Heb jij ook zoveel kritische gedachtes over jezelf? Kritische gedachten kunnen zorgen voor een dramatisch laag zelfbeeld en weinig energie. Steeds meer jongeren zien in dat ze beter voor zichzelf mogen zorgen om het beste uit onszelf te halen. In deze les leer je hoe je dat doet. Met als bonus een Selfcare Journal!

Les 5: I love me!

Dagelijks tijd maken voor selfcare is geen luxe, maar noodzakelijk. Hoe zorg je dat je er dagelijks tijd voor maakt en welke dingen kun je dan het beste doen? In deze les leer je wat voor jou self care is, zodat je het op je eigen manier kunt doen.

Les 6: Relatie & Communicatie

Wil je ook je lover beter leren begrijpen? Of voel jij je niet begrepen? Maak o.a. de gratis test en ondek je liefdestaal en verbeter de communicatie in je relatie. Je liefdestaal geeft niet alleen veel inzicht in je eigen gedrag, maar ook in dat van de ander.

Les 7: Seks enzo

Voor veel jongeren is seksualiteit een moeilijk onderwerp. Toch is een goede en open sfeer rondom het onderwerp seks heel belangrijk. In deze les kom je (anoniem en gewoon in je eentje) alles te weten over Seks Enzo!

Les 8: Drank en drugs

Geen zorgen, dit is geen preekles. Maar hey, knowlegde is power! Het is wel belangrijk dat je weet wat alcohol en drugs precies met je doet en dat je weet wat de risico’s zijn. Maak o.a. een anonieme zelftest. Met deze zelftesten krijg je inzicht in je gebruik.

Les 9: relaxen

Leren ontspannen is een kunst. Ben je de hele dag druk? Kom je tijd en aandacht tekort? Dan is het goed en fijn om regelmatig even op adem te komen. Even chillen alles loslaten en te ontspannen. Met als bonus een geleide ontspanningsmeditatie.

Les 10: Young money mindset

Hoe is jouw relatie met geld? Ben je altijd blut? Veel mensen dromen van financiële vrijheid en slechts een kleine groep mensen zal dit ooit bereiken. Niet omdat het zo moeilijk is om te behalen maar omdat mensen voornamelijk niet weten wat ze doen. In deze les gaan we werken aan je money mindset!

I deserve to be the best me I can be!

Voordelen van Young & happy

Wist je dat een online training vaak net zo effectief is als gewone face-to-face training.
De training bestaat uit 10 korte videolessen, inclusief werkboek, die je kunt volgen op eigen tempo, vanuit huis.

Je volgt de online training in een beveiligde online leeromgeving

Young & Happy is een preventieve training. Het doel is het voorkomen dat problemen verergeren. De training is dus geen therapie.

Wat kost het om mee te doen met Young &Happy?

Voor maar €97,- krijg je toegang tot de online leeromgeving met al mijn online lesmateriaal, interactieve oefeningen, opdrachten en werkboek. Het enige dat je nodig hebt, is een laptop/tablet en internet.

TOF, wanneer kan ik beginnen? Nou… NU!

Klik op de knop hieronder en krijg het volledige programma voor de introductieprijs van slechts € 97,-.
(Heb je een couponcode? Vul die dan in op de betaalpagina. Klik op het groene vakje. Je kunt nu GRATIS deelnemen!)

rise and shine

Wat anderen ervan zeggen

Chill dat ik het programma vanuit huis kan volgen. Ik kan inloggen wanneer het mij goed uitkomt.
– Justin G

De animatie video’s maken het extra leuk om Young & Happy te volgen.
De opdrachten in het werkboek hebben me veel nieuwe inzichten gegeven.
Echt een tof programma!
– Cheryl K 

Mijn favoriete oefening is de bonus meditatie. Echt super relaxed, ik viel ervan in slaap! Het werkboek is als mijn nieuwe dagboek. Het is fijn om gedachtes op papier te zetten en je hoofd leeg te maken.
– Aivea B

Meest gestelde vragen

Voor wie is Young & Happy bedoeld?

De meeste deelnemers van Young & Happy zijn jongeren tussen de 13 en 21 jaar, maar iedereen zich herkent in de genoemde situaties kunnen zich aanmelden.

Tot wanneer gelden de aanbiedingsprijzen?

De aanbiedingsprijzen gelden zolang je ze ziet. De Online Academy groeit elke dag en daarmee ook de waarde. Daarnaast investeer ik zelf veel in training, zodat ik jou het allerbeste kan blijven bieden en steeds meer waarde voor je kan toevoegen. Dat betekent ook dat ik de prijs regelmatig verhoog.

Hoe werkt het?

Nadat je hebt betaald ontvang je een factuur en een bevestigingsmail met daarin de inloggegevens waarmee je (kind) kan inloggen op de House of Happinesz Academy.
Is er iets niet duidelijk, dan kun je mij altijd mailen via de contactpagina in de academie.

Ik kan me niet lang concentreren, is het programma dan ook geschikt?

Absoluut. Je volgt het programma op eigen tempo. Daarnaast is veel van wat je leert in de vorm van korte video’s. Ook ga je zelf aan de slag in het werkboek en krijg je oefeningen om de vaardigheden in praktijk te oefenen. Je kan zelf bepalen welke lessen je graag wilt volgen en wanneer je dat doet.

Hoe werkt de betaling?

Je kan betalen met iDeal. Klik op de button om mee te doen en je komt automatisch in de online betaalomgeving. Als je een korting coupon hebt kun je deze gebruiken op de betaalpagina.

Wat doe ik als ik nu nog een vraag heb?

Als je nu nog een vraag hebt die niet is beantwoord, dan kun je mij mailen op info@houseofhappinesz.nl

Wil je liever met iemand praten over je problemen of gevoelens? Of heb je niet genoeg aan online hulp?
Maak dan een afspraak via info@houseofhappinesz.nl. Samen brengen we je klachten in kaart en kijken we wat de beste oplossing is.

vrienden van young & happy

Disclaimer
Young&Happy is bedoeld om jongeren verder te helpen in hun persoonlijk groei. Het online programma is nadrukkelijk NIET bedoeld voor het verwerking of oplossen van psychische stoornissen, verslavingen, depressies of trauma’s. Raadpleeg hiervoor een arts of psycholoog.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verwijzing of verbinding naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van ons.
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, producten, beschikbaarheid of andere zaken op dergelijke sites.

Young & Happy is onderdeel van House of Happinesz.
Kijk voor meer online programma’s op https://www.houseofhappinesz-academy.nl/

© 2017-2024 Raizamara Gosens | House of Happinesz 
Beelden, termen en teksten in de online leeromgeving zijn beschermd en mogen niet zonder mijn toestemming worden gebruikt.
Algemene voorwaarden | Privacy policy

Met ♥ gemaakt door Anita Faber